Przejdź do treści
logo logo

Fermentuję, nie wyrzucam- kiszone chimichurri

Zrób z nami fermentowaną  pastę do chleba z obierek i korzonków selera oraz kiszone chimichurri – czyli rodzaj argentyńskiego sosu z ziołowych łodyg i łupin z cytryn. Warsztaty poprowadzi Marcin Polec – kucharz, barman, miłośnik fermentacji.

 

Wydarzenie w formule Live na FB

 

Newsletter

Zapisz się, aby być na bieżąco!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z art. 10 ust. 2 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia ​​​​​​​18 lipca 2002 r. (t. j. Dz. U. z 2016 r., poz. 1030, z późn. zm.) od Bielańskiego Ośrodka Kultury w Warszawie. Wyrażenie zgody sprawi, że będziemy mogli przesyłać informacje o działalności i wydarzeniach organizowanych przez Bielański Ośrodka Kultury. Więcej informacji - Polityka Prywatności.