Przejdź do treści
logo logo

Wegański Dzień Kobiet – warsztaty kuchni roślinnej

Alternatywa dla potraw mięsnych? Pomysłów na bezmięsne obiady, lunche i przekąski jest bez liku. Warsztaty pozwolą uczestnikom poznać tajniki zdrowego odżywania, uświadomią jak ważna jest odpowiednia dieta i jakość produktów oraz jak w prosty i szybki sposób przygotować dania urozmaicające nasze codzienne menu, zmieniając dotychczasowe nawyki żywieniowe.

Pierwsze spotkanie poświęcone będzie daniom obiadowym – uczestnicy nauczą się pod okiem prowadzącej przygotowywania potraw, będą mieli okazję zgłębić wiedzę z zakresu świadomego odżywiania, a także otrzymają przepisy na wykonywane dania oraz będą mieli okazję ich spróbować.

Warsztat poprowadzi Katarzyna Kuźmicz, autorka bloga Vegushka – autorskiego projektu kulinarnego Kasi zrodzonego z miłości do gotowania oraz chęci inspirowania do zdrowego odżywiania. Vegushka to wegańska manufaktura, gdzie gotowanie bazuje na świeżych, sezonowych warzywach i owocach oraz składnikach wysokiej jakości.

Wstęp wolny!

Zapisy:
info@bok-filia.eu

Newsletter

Zapisz się, aby być na bieżąco!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z art. 10 ust. 2 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia ​​​​​​​18 lipca 2002 r. (t. j. Dz. U. z 2016 r., poz. 1030, z późn. zm.) od Bielańskiego Ośrodka Kultury w Warszawie. Wyrażenie zgody sprawi, że będziemy mogli przesyłać informacje o działalności i wydarzeniach organizowanych przez Bielański Ośrodka Kultury. Więcej informacji - Polityka Prywatności.