Przejdź do treści
logo logo

Spring Rollsy

Każdy zna sajgonki: chrupiace, tłuste krokieciki wypełnione mięsnym farszem.
A znacie ich zdrowsze kuzynki?
Spring rolls są kolorowe, smaczne i zdrowe, bo wypełniają je świeże warzywa. Nie wymagają smażenia na głębokim oleju, a mimo to cudownie chrupią.
Na warsztatach sąsiedzkich nauczymy się jak je zwinąć, a każdy wypełni je składnikami, jakie lubi najbardziej.

Newsletter

Zapisz się, aby być na bieżąco!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z art. 10 ust. 2 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia ​​​​​​​18 lipca 2002 r. (t. j. Dz. U. z 2016 r., poz. 1030, z późn. zm.) od Bielańskiego Ośrodka Kultury w Warszawie. Wyrażenie zgody sprawi, że będziemy mogli przesyłać informacje o działalności i wydarzeniach organizowanych przez Bielański Ośrodka Kultury. Więcej informacji - Polityka Prywatności.