Przejdź do treści
logo logo

Fermentuję, nie wyrzucam

Uczestnicy nauczą się jak poprzez fermentację redukować ilość odpadów organicznych w gospodarstwie domowym. Uzyskają wiedzę dotyczącą procesów fermentacji na różne sposoby (kiszenie, fermentacja drożdżowa, fermentacja octowa) i tego, co można dzięki nim uzyskać. W prosty i funkcjonalny sposób będą mogli samodzielnie stworzyć produkty naturalnie fermentowane – zdrowe i użyteczne. Planujemy zajęcia również w wersji dla rodzin, które opracują kiszonkę wedle własnego pomysłu.

Instruktor: Marcin Polec

Koszt: 20 zł za zajęcia jednorazowe

Newsletter

Zapisz się, aby być na bieżąco!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z art. 10 ust. 2 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia ​​​​​​​18 lipca 2002 r. (t. j. Dz. U. z 2016 r., poz. 1030, z późn. zm.) od Bielańskiego Ośrodka Kultury w Warszawie. Wyrażenie zgody sprawi, że będziemy mogli przesyłać informacje o działalności i wydarzeniach organizowanych przez Bielański Ośrodka Kultury. Więcej informacji - Polityka Prywatności.