Przejdź do treści
logo logo

Widelcem po mapie

Cykl spotkań podróżniczo-kulinarnych w formie pokazu skaldów i prelekcji przedstawiających wybrane regiony świata połączonych z warsztatami kulinarnymi. Uczestnicy zajęć będą mieli okazję własnoręcznie przyrządzić potrawę związaną z danym regionem. Przykładowe przysmaki: tatarskie słodkości, kimchi z Korei Południowej czy tajwański napój bubble tea.

Instruktor: Artur Gorzelak

Koszt: zajęcia bezpłatne

Newsletter

Zapisz się, aby być na bieżąco!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z art. 10 ust. 2 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia ​​​​​​​18 lipca 2002 r. (t. j. Dz. U. z 2016 r., poz. 1030, z późn. zm.) od Bielańskiego Ośrodka Kultury w Warszawie. Wyrażenie zgody sprawi, że będziemy mogli przesyłać informacje o działalności i wydarzeniach organizowanych przez Bielański Ośrodka Kultury. Więcej informacji - Polityka Prywatności.