Przejdź do treści
logo logo

Jabłko w słoiku

Czerwone jabłuszko przekrojone na krzyż! Polska jest pierwszym w Europie i trzecim na świecie producentem jabłek. Skorzystajmy z tego spotykając się ze sobą i jabłkami. Przygotujemy porcję jabłek na zimowe dni. Prażone jabłka do słoików na zimę, to wspaniały i bardzo uniwersalny przepis. Sprawdzą się nie tylko do szarlotek, ale i do placków lub naleśników, a nawet na kanapki lub do ryżu.

Termin: 12 września (wtorek), godz. 18:00

Newsletter

Zapisz się, aby być na bieżąco!

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera za pomocą środków komunikacji elektronicznej zgodnie z art. 10 ust. 2 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną z dnia ​​​​​​​18 lipca 2002 r. (t. j. Dz. U. z 2016 r., poz. 1030, z późn. zm.) od Bielańskiego Ośrodka Kultury w Warszawie. Wyrażenie zgody sprawi, że będziemy mogli przesyłać informacje o działalności i wydarzeniach organizowanych przez Bielański Ośrodka Kultury. Więcej informacji - Polityka Prywatności.